Det nye Universitetshospital i Aarhus - DNU

Kvalitetsfondsbyggeri

Fase 0
Visions­fase, idé­oplæg, udbud af rådgi­vere
Fase 1
Program­oplæg
Fase 2
Bygge­program
Fase 3
Projekt­forslag
Fase 4
Projek­tering
Fase 5
Udbud og kon­trakt
Fase 6
Udførelse
Fase 7
Afleve­ring og drift
Projektperiode
2005 - 2019
Projektsum
6,35 mia. kr. (09 PL)
Projektdirektør Carsten Kronborg

Projektets formål er at forbedre og effektivisere patientbehandlingen samt at styrke forskning og udvikling. Det gøres ved at samle alle de somatiske hospitalsafdelinger i Aarhus i et hospitalskompleks i Skejby, der efter udbygningen bliver Danmarks største.

Byggeriet af det nye hospital i Skejby skrider hastigt frem. De første kliniske afdelinger er allerede flyttet ind, og lige om hjørnet venter så indflytningen af de første sengeafsnit og patienter. Flyv med en tur henover det imponerende byggeri, hvor alle Aarhus Universitetshospitals afdelinger løbende flytter under samme tag frem mod 2019.

Det nye Universitetshospital i Aarhus - DNU

Rådgivere

Bygherrerådgiver: NIRAS A/S

Gennemgående rådgiver: Rådgivergruppen DNU I/S, konsortium: CF Møller, CUBO Arkitekter, Alectia, Rambøll, Søren Jensen Rådgivende Ingeniører, Lohfert og Lohfert A/S, Nosyko A/S, Schønherr Landskab