Menu punktMenu punktMenu punktMenu punkt
Udskriv

Kolding Sygehus

Byggeriets eget website
Fase 0 Fase 1 Fase 2 Fase 3 Fase 4 Fase 5 Fase 6 Fase 7
Projektperiode
2009-2017
Projektsum
912,2 mio. kr. (09 PL)

Beskrivelse

Frem til 2017 bliver Kolding Sygehus udbygget og renoveret for at skabe de mest optimale rammer for sygehusets nye rolle som Akutsygehus.

Siden 2009 har sygehuset blandt andet opført et Mor-Barn Center, et nyt kapel og en helikopterlandingsplads. Når byggeriet står færdigt har Kolding Sygehus også fået en ny Fælles Akutmodtagelse, velkomstområde og hovedindgang, P-hus med over 400 pladser og en sengebygning med plads til 193 enestuer med eget bad og toilet samt 9 to-sengsstuer. I en del af sengebygningen etableres et dagshospital med ca. 21 sengepladser. Derudover er Operationsgangen, Røntgenafdelingen og Sterilcentralen også blevet udvidet.

Visionen for de fysiske rammer på Kolding Sygehus er et hus, hvor patienten er æresgæst. Ankomsten er forberedt, opholdet foregår i rammer, der indgyder ro og tryghed, og der bliver sørget for en god helhedsoplevelse.

Kontaktperson
Projektchef Kenneth Holm; Kenneth.Holm@rsyd.dk
Kommende udbud
Løbende - mindre udbud
Finansieres af
Kvalitetsfonden og Region Syddanmark
Rådgivere
Hospitalitet og Lise Aagaard (udarbejdelse af generalplan) Totalrådgiver: NIRAS A/S. Underrådgivere: CREO, Schmidt, Hammer og Lassen Architects, Balslev, GBL.
Tilsagn om tilskud fra Kvalitetsfonden
Endeligt tilsagn og godkendt udbetalingsanmodning
Nyheder fra byggeprojektet
  • 20-05-2015
    Følg sygehusbyggeriet på de sociale medier Kolding Sygehus: Det er nemmere end nogensinde at holde sig up-to-date på sygehusbyggeriet. Find blot Nyt Kolding Sygehus på Facebook eller Instagram, hvor vi sætter billeder på byggeriet og gør det hele lidt mere håndgribeligt.
  • 04-05-2015
    Følg sygehusbyggeriet på de sociale medier Det er nemmere end nogensinde at holde sig up-to-date på sygehusbyggeriet. Find blot Nyt Kolding Sygehus på Facebook eller Instagram, hvor vi sætter billeder på byggeriet og gør det hele lidt mere håndgribeligt.
  • 16-04-2015
    Ny milepæl i sygehusbyggeriet Der var god grund til at hive det helt store flag frem i dag. De ydre rammer i den nye sengebygning er på plads, og derfor var det i dag tid til det traditionelle rejsegilde med pølser, taler og så lige et flag på 150 kvm.