Menu punktMenu punktMenu punktMenu punkt
Udskriv

Kolding Sygehus

Fase 0 Fase 1 Fase 2 Fase 3 Fase 4 Fase 5 Fase 6 Fase 7
Projektperiode
2009-2017
Projektsum
912,2 mio. kr. (09 PL)

Beskrivelse

I perioden 2009-2017 bliver Kolding Sygehus udbygget og renoveret for at skabe de mest optimale rammer for sygehusets rolle som et af Region Syddanmarks akutsygehuse. Størstedelen af projektet er nu gennemført og ibrugtaget. Dette gælder den nye Fælles Akutmodtagelse, velkomstområde og hovedindgang, mor/barn center, P-hus med over 400 pladser og en sengebygning med enestuer med eget bad og toilet. I en del af sengebygningen er etableres et dagshospital, ligesom der på opvågningsafsnittet er etableret et kirurgisk korttidsafsnit. Derudover er Operationsgangen, Røntgenafdelingen og Sterilcentralen også blevet udvidet. Visionen for de fysiske rammer på Kolding Sygehus er et hus, hvor patienten sættes i centrum og er æresgæst. Ankomsten er forberedt, opholdet foregår i rammer, der indgyder ro og tryghed, og der bliver sørget for en god helhedsoplevelse og en fysik som understøtter et sammenhængende patientforløb.

Kontaktperson
Servicechef Martin Fejring; martin.fejring@rsyd.dk
Kommende udbud
Løbende - mindre udbud
Finansieres af
Kvalitetsfonden og Region Syddanmark
Rådgivere
Hospitalitet og Lise Aagaard (udarbejdelse af generalplan) Totalrådgiver: NIRAS A/S. Underrådgivere: CREO, Schmidt, Hammer og Lassen Architects, Balslev, GBL.
Tilsagn om tilskud fra Kvalitetsfonden
Endeligt tilsagn og godkendt udbetalingsanmodning
Nyheder fra byggeprojektet
  • 20-05-2015
    Følg sygehusbyggeriet på de sociale medier Kolding Sygehus: Det er nemmere end nogensinde at holde sig up-to-date på sygehusbyggeriet. Find blot Nyt Kolding Sygehus på Facebook eller Instagram, hvor vi sætter billeder på byggeriet og gør det hele lidt mere håndgribeligt.
  • 04-05-2015
    Følg sygehusbyggeriet på de sociale medier Det er nemmere end nogensinde at holde sig up-to-date på sygehusbyggeriet. Find blot Nyt Kolding Sygehus på Facebook eller Instagram, hvor vi sætter billeder på byggeriet og gør det hele lidt mere håndgribeligt.
  • 16-04-2015
    Ny milepæl i sygehusbyggeriet Der var god grund til at hive det helt store flag frem i dag. De ydre rammer i den nye sengebygning er på plads, og derfor var det i dag tid til det traditionelle rejsegilde med pølser, taler og så lige et flag på 150 kvm.